VOLUNTARIAT

VREI SA AJUTI?
– Cel mai important membru al asociatiei esti tu , cel care ne ajuti prin donatii sau participare , sa ducem fiecare campanie la final asa cum ne dorim sau chiar peste asteptarile noastre , si pentru acest lucru iti multumim in numele tuturor celor nevoiasi  care sunt ajutati de fiecare data !
doneazamagazin de sustinere

Ne propunem sa readucem spiritul civic si DORINTA DE VOLUNTARIAT  in sufletul a cat mai multor oameni si copii

IAR VOLUNTARIATUL SA FIE PRIVIT DE GENERATIILE URMATOARE CA CEVA NORMAL.  

In acest fel sa punem si noi o caramida la creearea unei societati cu valori si principii corecte !

In aceasta idee, putem oferii  tuturor voluntarilor ,,Certificat de voluntariat ” in conformitate cu legea romana 78/2014 si normativele europene , care ulterior poate fi folosit in CV in cazul cautatii unui loc de munca !

 

– Credem cu tarie ca cel mai important membru al asociatiei esti TU, cel fara de care nu am putea duce actiunile la bun sfarsit!  Esti cel care ne ajuti prin donatii sau VOLUNTARIAT, sa ducem fiecare campanie la final asa cum ne dorim sau chiar peste asteptarile noastre , si pentru acest lucru iti multumim in numele tuturor celor nevoiasi  care sunt ajutati de fiecare data !

 

– Daca iti place voluntariatul  , vino alaturi de noi , si vei avea sigur mari satisfactii !

POTI SA ITI TRECI DATELE IN BAZA NOASTRA DE DATE  completand formularul de mai jos si inainte de fiecare actiune vei fi anuntat, iar daca vrei sa te implici prin voluntariat, te vom astepta de fiecare data !

 

Share This

Share this post with your friends!