+40728290701 contact@ajutasatul.ro
CULTURA PENTRU UMANITATE

Recital de chitară cu Gabriel Petric | Acoustic Garden

Sprijiniți cauza familiei Muntean cu o donație de minimum 50 RON!

Cazul pe care îl aducem în atenția dumneavoastră, este al familiei Munteanu, o familie cu opt copii, pentru care fiecare zi este o luptă pentru supraviețuire.
Cu toate că tatăl copiilor muncește, de 13 ani la același loc de muncă, situația materială a acestora este una foarte precară. Prin forțe proprii, pentru a asigura un acoperiș deasupra capului pentru copii, Alin Tristan Munteanu a improvizat o locuință pe marginea râului Orăștiei. Se gospodăreau așa cum știau și puteau, fără să ceară nimănui ajutor, asta până când căsuța improvizată a luat foc. Acest lucru s-a întâmplat în luna iunie a acestui an.
Nu a ars doar scândura de proastă calitate din care era construită căsuța, ci a ars atunci căminul unei familii, a 8 copii care spuneau acelui loc “acasă”. Drama acestei familii a început atunci cu adevărat, când, sub cerul liber, fără ajutor, s-au văzut nevoiți sa meargă mai departe.
Ne-am gândit atunci să transformăm acest moment și din cenușa colibei care a ars să construim o casă pentru această familie și pentru copiii lor. Opt copii înseamnă opt potențiale piste de viitor, care merită o șansă, un sprijin, un sentiment că trăiesc totuși într-o lume bună, a dragostei și empatiei. Putem arăta asta, sau nu, putem trece mai departe sau ne putem opri o secundă, pentru că lumea în care trăim este exact cea pe care o construim.

LINK EVENIMENT fACEBOOK

Vineri, 13 august 2021, de la ora 19, în localitatea Sereca, comuna Beriu, în zona Cetăților Dacice din Munții Orăştiei, vă propunem să sprijiniți acest caz la spectacolul caritabil “Recital de Chitară” al artistului Gabriel Petric. Fondurile strânse se vor duce în totalitate spre cauza propusă.
Gabriel Petric este chitarist, filozof şi profesor de limba şi literatura română, recenzor cu urechi fine pentru revista virtuală Arta Sunetelor. Un prieten pentru oricine apreciază onestitatea, creativitatea şi umorul. Trăieşte şi lucrează la Orăştie şi este unul dintre cei 22 de tineri străluciţi, pe care Constantin Noica i-a selectat pentru şcoala sa de la Păltiniş. Gabriel Petric este un mare pasionat de muzică, a publicat un Manual de chitară foarte bine primit, şi a scris studii de muzicologie în reviste de profil din Anglia, Germania, S.U.A. şi România (Guitar International, American Lutherie, Musikblatt, Instrumentenbau Zeitschrift, Pop, Rock & Show, Sunete etc.). Între anii 1980 şi 1999 a fost liderul grupului art-rock Echinox.
Se pot face donații în contul Asociației Hunedava sub patronajul căreia se desfășoară evenimentele Acoustic Garden.
Asociația Hunedava
CIF: : 40388247 ,
Cont IBAN LEI : RO45 RNCB 0162 1622 3159 0001
BIC / SWIFT : RNCBROBU deschis la BCR HUNEDOARA
Revolut – cont EURO, legat la numarul de telefon 0728290701, pe numele presedintelui Asociatiei Hunedava, Marius Achim-Stefan.
Banca : Revolut
Swift / BIC : REVOLT21
Cont in EURO : LT193250053479201011

ORGANIZATORI

Acoustic Garden

Dacic Horses / Drumetii ecvestre in muntii Dacilor