– Prin prietenul nostru care se implica si in campania umanitara Florian Ilie, am aflat de acest caz si dorim in cadrul acestei actiuni umanitare, sa strangem fonduri pentru a cumpara un scaun cu rotile actionat electric pentru Valentin, pentru a ii face viata mai usoara alaturi de familia lui.
– Are de 8 ani o tumoare la maduva care treptat ii rapeste abilitatea de a umbla si sa folosi membrele. Ne bucuram enorm ca familia i-a ramas alaturi chiar si dupa aflarea diacnosticului si asta arata cat de mult conteaza pentru ei.
– Recent s-a asfaltat si la ei in sat si am dorii sa ii facilitam posibilitatea de a merge sa faca cumparaturile sau sa se mai vada cu prietenii si vecinii, el singur neputand sa isi foloseasca mainile pentru a se deplasa in scaunul cu rotile clasic pe o distanta mare.
– De asemenea ia un tratament cu medicamentul Lioresal , care nu se prea gaseste in farmaciile din Romania. Poate ne ajutati sa ii facem rost de medicamente contra cost sau poate prin donatie.

– In cadrul ,, Actiunii Umanitare Ajuta Satul nr.23 ” , povestea suna cam asa : ,, Mă numesc Bibiloiu Valentin,am 33 ani si de 8 ani sunt imobilizat la pat. Sunt căsătorit și am o fetita de 10 ani jumătate. La 24 de ani am descoperit, în urma unor analize ca am o tumora la măduva. La medic am ajuns in urma unor semne, tulburări de mers,dexteritatea mâinilor foarte scăzută si dureri mari in zona cervicală. Am ajuns la medic si acolo am descoperit ca această tumoră si cu operatie si fără, poate avea același rezultat,acela de a rămâne imobilizat intr-un scaun cu rotile. Exact asta s-a întâmplat,după mai multe intervenții la spitalul Elias din București. Acolo am întâlnit un medic deosebit care a reușit să îmi salveze mâinile în proporție de 30%,adică sa pot mânca singur. Am trecut mai usor peste această traumă datorită soției care a ramas lângă mine,dar si fiicei mele care e raza mea de speranță. Imi canalizez toata puterea si iubirea asupra ei si așa reusesc sa fac față vieții acesteia nedreaptă. Pot spune ca sunt fericit chiar si in situatia in care ma aflu! Cam asta este povestea mea. Va multumesc mult pentru interesul acordat. ”

– Daca doriti sa il ajutam impreuna sa ii facem viata mai usoara, ne puteti dona orice suma prin urmatoarele metode :
– In contul Pay Pall legat la adresa de mail : achimoto_ro@yahoo.com
– PRIN TRANSFER din strainatate , tip : WesternUnion , MoneyGram , etc .
– Sau in contul asociatiei : ,, Asociatia Hunedava , CIF 40388247, Nr inreg Judecatoria HD: 3858 / 2018, cont deschis la BCR : ro45rncb0162162231590001 Sucursala Hunedoara .
– Putem oferi contract de sponsorizare oricarei firme care doreste sa faca o donatie.
– Pentru orice detalii legate de acest caz va stau la dispozitie : Marius Achim ( Achimoto ) : telefon / watsupp 0040.728290701 sau mail : achimoto_marius@yahoo.com