CAMPANIA 8

DECEMBRIE 2015

7 sate din jud. Hunedoara

In cadrul  actiunii umanitare  “AJUTA SATUL” editia 8, initiata de Asociatia Club Sportiv Free Bikers Hunedoara, am ajutat  20 familii nevoiase, cu membrii de la sugari pana la batrani de 92 de ani, situate in 7 sate din  intreg  judetul Hunedoara: OHABA SIBISEL, comuna Raul de Mori, MUNCEL – catun COPILET, POGANESTI – comuna ZAM, Langa Sanatoriu in BRAD,  VALEA MARE DE CRIS – Com. Tomesti, Sat CINELU DE JOS – Com. Soimus.

Donatiile au constat in: haine sortate pentru fiecare membru din fiecare familie, incaltaminte, paturi, jucarii, alimente, detergenti, materiale de constructii  cu care am reparat anumite case / unde a fost nevoie. Familiei foarte numeroase din satul Poganesti i-am dus un porc viu sa il aibe de sarbatori!!!

 Tot in cadrul editiei 8, in Decembrie 2015,  am reparat casa lui Nea Teleu din catunul izolat  Copilet ce tine de satul Muncel.  Saracul traiesti singur, la 3 km de ultima casa, fara curent, i-ar noi l-am gasit in casa cu o oala in care strangea apa care curgea prin acoperis si tavan. Avea o soba distrusa si arsa toata, in care iti era frica sa faci focul ca acesta sa nu sara in casa prin gauri si sa ia ceva foc, plus ca dupa ce se stingea ultimul lemn, soba nu mai tine caldura. Ne povestea cum se trezea noaptea inghetat de fig la picioare. I-am reparat acoperisul, casa, i-am facut curat inauntru, am reusit sa primim donatie o soba de teracota noua  si i-am si intalat-o, iar dupa am stat la povesti cu el 🙂 ……