ȘANSĂ LA VIATA!
– Campanie umanitara pentru Mihaita Profira din Simeria, bolnav de sindromul Down !
– Campanie umanitară de strângere de fonduri pentru Profira Mihai sa il putem sustine sa stea in Casa de batrani de la Bacia.
– Prin colega nostra Silvia Olari a fost anunțată despre un cazul grav din Simeria a lui Mihaita, care are sindromul Down, iar tatal sau chetuie si bea toti banii care ii are, iar Mihaita traieste doar din cersit.
Mama lui Mihaita a murit de cațiva ani, iar de atunci Mihaita este aproape al nimanui.
– Initial i-am dus la Casa de batrani de la Bacia atat pe Mihaita cat si pe tatal sau, care la momentul respectiv era grav bolnav si putea respira doar cu tub de oxigen.
– Cum s-a facut bine, tatal a inceput sa vorbeasca foarte urat cu noi , sa spuna celor din simeria ca noi cheltuim banii adunati din donatii si lor nu le dam nimic, si nu le luam medicamente si nu le achitam nici sederea la casa de barani.
– Mihaita nu are legal ( dupa moartea mamei sale ) nici tutore nici persoana care sa aibe grija de el !!!
– Am luat decizia sa nu il mai sustinem pe tatal sau si nu ii mai platim sederea la Casa de batrani din Bacia, in concluzie acesta a fost dat afara sa locuiasca in casa veche foarte deteriorata din Simeria.
– VA RUGAM SA NU II MAI DATI AJUTOARE SI BANI TATALUI Profira Mihai, acesta cerseste PENTRU MIHAITA, dar ii bea si ii consuma el !!!
– NOI AVEM GRIJA INTEGRAL DE MIHAITA , pana va fi institutionalizat definitiv intr-un centru special, spream in noul Centru de la Brad !
– IN FIECARE LUNA, pana in data de 24 ale lunii, TREBUIE SA STRANGEM 3000 lei , pentru a plati sederea lui Mihaita la Casa de batrani din Bacia !!!
– VA RUGAM SA NE AJUTATI să strângem acești bani pentru a putea achita cazarea lui Mihaita până ii găsim un loc intr-un centru special unde va fi institutionalizat.
*** Donarea unei sume cu mentiunea ,, pentru AJUTA SATUL – Mihaita Profira ” in contul :
– Asociatiei Hunedava ,
– Codul de identificare fiscala CIF: : 40388247 ,
– Cont IBAN LEI : RO45 RNCB 0162 1622 3159 0001
– BIC / SWIFT : RNCBROBU , Deschis la BCR HUNEDOARA,
– Inregistrata la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la nr.3858/10.12.2018, a Tribunalului Hunedoara.
*** Transfer in contul de EURO, legat la numarul de telefon 0728290701, pe numele presedintelui Asociatiei Hunedava , Marius Achim-Stefan :
– Banca : Revolut
– Swift / BIC : REVOLT21
– Cont in EURO : LT193250053479201011
*** Transferinstant prin sistemul Revolut, pe contul legat numarului de telefon : 0040728290701 – pe numele Marius Achim, presedintele Asociatiei Hunedava, cu mentiunea : pentru Ajuta Satul sau pentru ,, Pentru Mihaita Profira ‘’
*** Prin modalitati de transfer de bani de tipul Western Union, Money Gram, etc., pe numele reprezentantului legal MARIUS ACHIM-STEFAN , cu funcţia de PRESEDINTE al asociatiei .
**** In contul de tip Pay Pall legat la adresa de mail : achimoto_ro@yahoo.com
Contact :
– Silvia Olari 0040724445388
– Marius Achim 0040728290701
VA MULTUMIM ANTICIPAT IN NUMELE LUI MIHAITA din Simeria !!!