Despre noi

– Cel mai important membru al asociatiei esti tu , cel care ne ajuti prin donatii sau participare , sa ducem fiecare campanie la final asa cum ne dorim sau chiar peste asteptarile noastre , si pentru acest lucru iti multumim in numele tuturor celor nevoiasi  care sunt ajutati de fiecare data !

campaniimagazin de sustinere

DESPRE NOI

– Aceasta campanie umanitara AJUTA SATUL  a luat nastere in anul 2009 in judetul Hunedoara  , datorita dorintei de a ajuta oamenii nevoiasi din zonele rurale pe care le colindam in iesirile  noastre . Locuitorii zonelor rurale , au acces mult mai dificil la un loc de munca chiar daca isi dorec acest lucru , si asta datorita pozitionarii fata de zona urbana , a lipsei mijloacelor de transport regulate catre oras , a lipsei locurilor de munca in zona rurala , si acestea fiind doar cateva dintre multele motive .  

– Dece sa ajutam satul ? simplu pentru ca toti dintre noi avem origini acolo , pentru ca oamenii de acolo duc o viata simpla si grea , dar mai aproape de natura !

– Ne propunem sa mobilizam lumea din zona urbana sa isi aduca aportul , sa doneze , pentru a usura viata oamenilor de la sat .

– O alta dorinta este sa schimbam perceptia lumii despre zona rurala , si sa facem cat mai multa lume sa iubeasca satul si sa isi doreasca sa se indrepte catre el ,  sa se intoarca  sau reintoarca acolo , in acest fel ajutand comunitatea din care va face parte !

 

– La baza echipei din spatele actiunii umanitare , sta un grup de buni prieteni , oameni simplii din zona urbana , cu diverse pasiuni : motociclismul , fotografia , aventura , pescuitul , automobilismul , ciclismul , natura si protejarea ei , istoria , sportul , etc. , care isi pun la dispozitie resursele pentru a aduce fericire pe chipurile oamenilor nevoiasi din zona rurala !

– Asociatia este deschisa oricarei persoane care are aceleasi conceptii si principii cu ale noastre , oricarei propunere de colaborare daca aceasta serveste scopului campaniei .

 

– Ne propunem sa readucem spiritul civic si dorinta de voluntariat  in sufletul a cat mai multor oameni si copii , in acest fel sa punem si noi o caramida la creearea unei societati cu valori si principii corecte !

In aceasta idee , putem oferii  tuturor voluntarilor ,,Certificat de voluntariat ” in conformitate cu legea romana 78/2014 si normativele europene , care ulterior poate fi folosit in CV in cazul cautatii unui loc de munca !

 

– Cel mai important membru al asociatiei esti tu , cel care ne ajuti prin donatii sau participare , sa ducem fiecare campanie la final asa cum ne dorim sau chiar peste asteptarile noastre , si pentru acest lucru iti multumim in numele tuturor celor nevoiasi  care sunt ajutati de fiecare data !

Detalii despre cum ne puteti ajuta :
*** Donarea unei sume cu mentiunea ,, pentru AJUTA SATUL ” in contul : Asociatiei Hunedava , Codul de identificare fiscala CIF: : 40388247 , Cont IBAN : RO45 RNCB 0162 1622 3159 0001
BIC : RNCB , Deschis la BCR HUNEDOARA, Inregistrata la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la nr.3858/10.12.2018, a Tribunalului Hunedoara.
*** Prin modalitati de transfer de bani de tipul Western Union, Money Gram, etc., pe numele reprezentantului legal MARIUS ACHIM-STEFAN , cu funcţia de PRESEDINTE al asociatiei .
**** In contul de tip Pay Pall legat la adresa de mail : achimoto_ro@yahoo.com
* Donarea de produse, materiale de constructii, la Punct de lucru – depozitul din localitatea DEVA, str.PIETROASA nr.13 , judeţ HUNEDOARA,
*** Transfer prin sistemul Revolut, pe contul legat numarului de telefon : 0040728290701 – pe numele Marius Achim, presedintele Asociatiei Hunedava, cu mentiunea : pentru Ajuta Satul sau pentru ,, Actiunea umanitara …….. ‘’

VA MULTUMIM ANTICIPAT IN NUMELE CELOR NEVOIASI !

Share This

Share this post with your friends!