+40728290701 contact@ajutasatul.ro

Cel mai important membru al campaniei ești TU!

La baza echipei din spatele acțiunii umanitare stă un grup de buni prieteni, oameni simpli din zona urbană, cu diverse pasiuni: motociclismul, fotografia, aventura, pescuitul, automobilismul, ciclismul, natura și protejarea ei și istoria care își pun la dispoziție resursele pentru a aduce fericire pe chipurile oamenilor nevoiași din zona rurală !

Asociația este deschisa oricărei persoane care are aceeași set de valori și principii cu ale noastre sau oricărei propuneri de colaborare dacă aceasta servește scopului campaniei.

Ne propunem să readucem spiritul civic si dorința de implicare voluntară în sufletul a cât mai mulți concetățeni și să contribuim la crearea unei societăți cu valori și principii corecte.

Putem oferi  tuturor voluntarilor un Certificat de voluntariat în conformitate cu legea română 78/2014   care, ulterior, poate fi folosit ca și experiență în CV-ul tău în cazul în care îți cauți un loc de muncă.

Cel mai important membru al campaniei esti tu!  

Tu, cel care ne ajuți prin donații sau prin participare activă ca să desăvârșim fiecare campanie. Pentru acest lucru îți mulțumim în numele tuturor celor nevoiași care așteaptă ajutorul tău!

 

Vă mulțumim în numele celor nevoiași

Asociația Hunedava
Codul de identificare fiscală CIF: : 40388247
Cont IBAN : RO45 RNCB 0162 1622 3159 0001
Președinte: Marius Achim-Ștefan