+40728290701 contact@ajutasatul.ro

Donează 2% sau 3,5%

 

            Formular 230

  click pe imagine pentru download

Redirecționează până în 20 mai 2022 un procent din venitul tău anual pentru Acţiunea Umanitară AJUTĂ SATUL!

Dacă vă place proiectul umanitar AJUTA SATUL și ați rezonat de-a lungul timpului cu acțiunile noastre, puteți redirecționa cei 2% sau 3.5% din impozit către asociația Hunedava sub egida căreia se desfășoară acest proiect umanitar.

Cum se completează formularul?

1. Dai click pe imagine, completezi direct pe telefon sau calculator* sau îl printezi și îl completezi de mână. După ce l-ai completat ni-l trimiți pe mail la adresa donatie@ajutasatul.ro sau pe WhatsApp la numărul 0728290701. Desigur, poți să-l duci chiar tu la finanțe însă va fi mult mai comod dacă ni-l trimiți în format digital și îl vom depune noi pentru tine.

2. Dai click pe acest link și completezi formularul on line. Îl salvezi pe telefon ca pdf și ni-l trimiți pe mail sau pe WhatsApp. De restul ne ocupăm noi.

Pentru orice detalii suplimentare îl puteți contacta telefonic pe Marius Achim, președintele asociaței Hunedava la numărul 0728290701

*Documentul poate fi editat numai dacă dispozitivul dumneavoastra are instalat Adobe Acrobat Writer sau un program similar cu acesta.

Dacă nu știi cum să completezi formularul de pe telefonul mobil poți consulta filmul de aici

Voluntariat: Sunt atatea moduri a da o mana de ajutor!!!

Chiar si suportul verbal sau pe retele de socializare ne dau o speranta ca putem ajuta mai mult!

Urmareste un mic reportaj

Detalii despre cum ne puteti ajuta :
*** Donarea unei sume cu mentiunea ,, pentru AJUTA SATUL ” in contul : Asociatiei Hunedava , Codul de identificare fiscala CIF: : 40388247 , Cont IBAN : RO45 RNCB 0162 1622 3159 0001
BIC : RNCB , Deschis la BCR HUNEDOARA, Inregistrata la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la nr.3858/10.12.2018, a Tribunalului Hunedoara.
*** Prin modalitati de transfer de bani de tipul Western Union, Money Gram, etc., pe numele reprezentantului legal MARIUS ACHIM-STEFAN , cu funcţia de PRESEDINTE al asociatiei .
**** In contul de tip Pay Pall legat la adresa de mail : achimoto_ro@yahoo.com
* Donarea de produse, materiale de constructii, la Punct de lucru – depozitul din localitatea DEVA, str.PIETROASA nr.13 , judeţ HUNEDOARA,
*** Transfer prin sistemul Revolut, pe contul legat numarului de telefon : 0040728290701 – pe numele Marius Achim, presedintele Asociatiei Hunedava, cu mentiunea : pentru Ajuta Satul sau pentru ,, Actiunea umanitara …….. ‘’

VA MULTUMIM ANTICIPAT IN NUMELE CELOR NEVOIASI !