+40728290701 contact@ajutasatul.ro

VOLUNTARIAT

VREI SA AJUTI?
– Cel mai important membru al asociatiei esti tu , cel care ne ajuti prin donatii sau participare , sa ducem fiecare campanie la final asa cum ne dorim sau chiar peste asteptarile noastre , si pentru acest lucru iti multumim in numele tuturor celor nevoiasi  care sunt ajutati de fiecare data !
doneazamagazin de sustinere

Ne propunem sa readucem spiritul civic si DORINTA DE VOLUNTARIAT  in sufletul a cat mai multor oameni si copii

IAR VOLUNTARIATUL SA FIE PRIVIT DE GENERATIILE URMATOARE CA CEVA NORMAL.  

In acest fel sa punem si noi o caramida la creearea unei societati cu valori si principii corecte !

In aceasta idee, putem oferii  tuturor voluntarilor ,,Certificat de voluntariat ” in conformitate cu legea romana 78/2014 si normativele europene , care ulterior poate fi folosit in CV in cazul cautatii unui loc de munca !

 

– Credem cu tarie ca cel mai important membru al asociatiei esti TU, cel fara de care nu am putea duce actiunile la bun sfarsit!  Esti cel care ne ajuti prin donatii sau VOLUNTARIAT, sa ducem fiecare campanie la final asa cum ne dorim sau chiar peste asteptarile noastre , si pentru acest lucru iti multumim in numele tuturor celor nevoiasi  care sunt ajutati de fiecare data !

 

– Daca iti place voluntariatul  , vino alaturi de noi , si vei avea sigur mari satisfactii !

POTI SA ITI TRECI DATELE IN BAZA NOASTRA DE DATE  completand formularul de mai jos si inainte de fiecare actiune vei fi anuntat, iar daca vrei sa te implici prin voluntariat, te vom astepta de fiecare data !

 

Detalii despre cum ne puteti ajuta :
*** Donarea unei sume cu mentiunea ,, pentru AJUTA SATUL ” in contul : Asociatiei Hunedava , Codul de identificare fiscala CIF: : 40388247 , Cont IBAN : RO45 RNCB 0162 1622 3159 0001
BIC : RNCB , Deschis la BCR HUNEDOARA, Inregistrata la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor la nr.3858/10.12.2018, a Tribunalului Hunedoara.
*** Prin modalitati de transfer de bani de tipul Western Union, Money Gram, etc., pe numele reprezentantului legal MARIUS ACHIM-STEFAN , cu funcţia de PRESEDINTE al asociatiei .
**** In contul de tip Pay Pall legat la adresa de mail : achimoto_ro@yahoo.com
* Donarea de produse, materiale de constructii, la Punct de lucru – depozitul din localitatea DEVA, str.PIETROASA nr.13 , judeţ HUNEDOARA,
*** Transfer prin sistemul Revolut, pe contul legat numarului de telefon : 0040728290701 – pe numele Marius Achim, presedintele Asociatiei Hunedava, cu mentiunea : pentru Ajuta Satul sau pentru ,, Actiunea umanitara …….. ‘’

VA MULTUMIM ANTICIPAT IN NUMELE CELOR NEVOIASI !